Teknologi

Huset Mydtskov har været med i hele den teknologiske udvikling af faget. Hans Julius Mydtskov startede med at optage på glasplader, Rigmor Mydtskov arbejde med film, og Martin Mydtskov Rønne arbejder i dag udelukkende med de mest  moderne digitale kameraer.

Sammen med skannere, computere og printere af højeste kvalitet sikrer det at Huset Mydtskov kan levere fotografisk arbejde af højeste kvalitet både når det drejer sig om nye optagelser og kopier af ældre optagelser.

Huset udfører selv alle processer fra optagelse til levering af det færdige billede eller en billedfil til trykkeri, digitale medier, mm., og vi kan derfor, når det kræves, levere det færdige arbejde meget hurtigt.

Til tryksager og Internettet leverer vi digitale billeder i optimal kvalitet for formålet med prøvetryk i fuld kvalitet.

 
 

Produkter

Portrætfotografering
Private personer og grupper, i atelier eller efter kundens ønske, f. eks. ved bryllupper.

Teaterfotografering
Fotografering af prøver, forestillinger, portrætter og kunstnere.

Virksomhedsportræt
Virksomhedens medarbejdere, domicil og produkter til pressebrug, tryksager, Internettet og andre digitale medier, mm.

Arkivbilleder
Fra vores omfattende arkiv eller kundens eget til pressebrug, tryksager, Internettet og andre digitale medier. Se eksempler i Billedgalleriet.

Foto: Rigmor Mydtskov
Bente Scavenius og Niels Birger Wambergs bog, Foto: Rigmor Mydtskov, Gyldendal 2003 kan købes hos Huset Mydtskov eller hos:
Fotografisk Center
Amaliegade 28
1256 København K
Tel. 45 33 93 09 96
www.photography.dk

 

 

Gavekort

Huset Mydtskov udsteder gerne gavekort på fotografering. Der medfølger et eksemplar af bogen, Foto: Rigmor Mydtskov.

Reproduktionsrettigheder
Alle Huset Mydtskovs billeder er beskyt-tet af lov om ophavsret. Det gælder også de eksemplarer der findes på museer som kopi eller negativer. Der kan således kun fremstilles eksemplarer af Huset Mydtskov selv eller efter skriftlig aftale med Huset Mydtskov.

Priser
Priser på eksemplarer og reproduktions-rettigheder aftales på gængse markeds-vilkår.

Øvrige vilkår
Se Huset Mydtskovs forretnings-betingelser som pdf-fil.